Telefonisch bestellen? Bel 0299-425350

Betaalinformatie van PLANCK

iDEAL

Maakt u gebruik van internetbankieren? Dan heeft u toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op het internet.
Met iDEAL betaalt u snel, simpel en veilig online via uw eigen bank. Betalen met iDEAL is bij PLANCK altijd gratis.

Creditcard

Bij PLANCK zijn de creditcards van MasterCard en Visa van Nederlandse aanbieders te gebruiken om uw vloer te betalen.
Het is niet mogelijk om te betalen met een Visa Debit Card, American Express of een buitenlandse creditcard.
Betalen met creditcard is bij PLANCK altijd gratis. Uw creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd.

PayPal

Bij PLANCK kunt u ook betalen via PayPal. Een PayPal-rekening kunt zien als een digitale portemonnee; een veilige plek waar u uw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. Op deze manier hoeft u niet langer uw creditcardgegevens te onthouden of naar uw random reader te zoeken. Het enige wat u nodig heeft, is uw e-mailadres en PayPal-wachtwoord.
Betalen met PayPal is bij PLANCK altijd gratis.

Zodra u klaar bent om uw bestelling te betalen, selecteert u bij de betaalwijze ‘PayPal’. U wordt doorgestuurd naar de website van PayPal. Log in met uw PayPal account en bevestig de betaling.

Rembours

Bij Planck is het mogelijk om onder rembours te betalen. De vloeren worden bij deze betaalwijze pas betaald bij aflevering.

Wij accepteren helaas geen andere betaalmethoden zoals VVV bonnen, op afbetaling of middels acceptgiro.

 

Betaling mislukt of geweigerd?

Uw iDEAL betaling mislukt?

Is uw betaling via iDEAL mislukt? Kijk eerst of het geld van uw rekening is afgeschreven. Is dit niet het geval? Dan kunt u direct opnieuw uw bestelling plaatsen. Is het geld wel van uw bankrekening afgeschreven, maar heeft u nog geen bevestiging per e-mail ontvangen? Neem dan contact met ons op. Houd uw transactienummer bij de hand. Het transactienummer kunt u vinden bij de afschrijving.

Mijn Creditcard- of Paypal-betaling wordt geweigerd

Het kan voorkomen dat u een betaling wil voldoen met uw creditcard of Paypal en deze geweigerd wordt. Betalingen met een creditcard of Paypal worden aan de hand van een groot aantal criteria gecontroleerd.

Helaas kan het voorkomen dat de betaling (per ongeluk) wordt geweigerd. En dat is natuurlijk erg vervelend, excuses hiervoor! PLANCK heeft geen inzage in de redenen waarom uw betaling afgekeurd is. Wij kunnen een geweigerde betaling ook niet terugdraaien, het gereserveerde bedrag zullen wij uiteraard niet opnemen en de bestelling is daarmee geannuleerd. U kunt uw bestelling weer opnieuw plaatsen. Wij vragen u daarna de bestelling te betalen via iDEAL.

 

Kunnen wij u helpen bij het plaatsen van een (nieuwe) bestelling? Neem dan contact met ons op.

klantenservice
vloer-nodig
gratis-ondervloeren
stalen
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×