Onze service

De service van PLANCK

Montageservice
Het kopen van een vloer is makkelijker dan het plaatsen van een vloer. Ook hierbij kunnen wij u een prima oplossing bieden. Wij werken al jaren met betrouwbare installateurs die jarenlange ervaring hebben in het plaatsen van allerlei vloeren. Voor meer informatie of vragen over onze montageservice, neem contact op met de winkel.

Sampleservice
Het uitzoeken van een vloer zonder deze in het echt te hebben gezien is natuurlijk erg lastig. Daarom kunt je bij PLANCK gratis samples lenen in onze winkel, zodat je de vloer kunt zien, voelen en kan neerleggen in de gewenste ruimte. Je krijgt van ons korte stalen mee van de vloeren naar keuze. Dit maakt het een stuk makkelijker om een vloer te kunnen kiezen.

Klantenservice
Het kiezen van een vloer is één van de moeilijkere keuzes bij het inrichten van je woning. Wij helpen je hier graag bij. Onze medewerkers staan voor je klaar in onze winkel. Je kunt ons ook telefonisch bereiken of per e-mail. Kijk op onze contactpagina voor de contactmogelijkheden.

Alle prijzen op deze site zijn in Euro en inclusief btw, tenzij anders is aangegeven. De informatie die op deze website wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Op al onze aanbiedingen, facturen, offertes en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Klachten
PLANCK staat garant voor een uitstekende service. Ondanks dat wij er alles aan zullen doen om je tevreden te stellen, kan het voorkomen dat dit niet bij iedereen lukt. Dan is het prettig om te weten dat wij aangesloten zijn bij de overkoepelende branchevereniging INRETAIL, voorheen het CBW. Zij kunnen uw eventuele klacht in behandeling nemen en voorleggen bij de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

Garantie
Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Maak nu een afspraak

en voorkom wachttijden in de winkel