OVER PLANCK

Kom bij ons langs en laat u inspireren

Over Planck

Planck is een jong en dynamisch bedrijf in de regio Groot-Amsterdam. In de showroom in Purmerend vind je honderden unieke vloermaterialen en tientallen decors, zodat je snel een duidelijk beeld hebt van de mogelijkheden. De vloeren van Planck zijn duurzaam, sterk en voor iedereen betaalbaar.

Onze prijzen variëren van €9,99 tot en met €99,99 per vierkante meter! Heb je een vloer op het oog en wil je deze met eigen ogen bekijken? Dan vind je bij Planck de grootste collectie vloeren van de wijde omgeving!

Planck heeft kennis in huis

De ervaren medewerkers van Planck hebben veel ervaring met het leggen van vloeren. Zij weten dus precies hoe je te werk moet gaan en welke valkuilen je moet voorkomen. Bij een bezoek aan de winkel krijg je professioneel advies over het bewerken van de ondergrond en het aanbrengen van het materiaal, toegespitst op het type vloer dat je kiest. Ook kan ons personeel adviseren over specifieke producten. Kan je vloerverwarming gebruiken bij deze soort hout? Is deze PVC vloer waterbestendig? Al dit soort vragen worden meteen beantwoord!

De service van Planck

Bij Planck hoef je niet over één nacht ijs te gaan. Wanneer je kiest voor een bepaald materiaal, krijg je de plank in kwestie eerst kosteloos op proef. Je mag hem meenemen naar huis en testen of hij past bij je inrichting. Zo voorkom je tegenvallers! Heb je al een vloer liggen? Dan kan Planck adviseren bij het onderhoud van je huidige vloer. Kortom: persoonlijke aandacht waar je blij van wordt!

De kunst van het leggen

Het kopen van een vloer is makkelijker dan het plaatsen van een vloer. Ook hierbij kunnen wij u een prima oplossing bieden. Wij werken al jaren met betrouwbare installateurs die jarenlange ervaring hebben in het plaatsen van allerlei vloeren. Zo krijg je een probleemloze vloer en hou je tijd over om te genieten van je nieuwe inrichting.

Een vloer moet je ervaren

Het is lastig om een vloer goed te bekijken op het internet. Een foto kan heel vertekenend zijn in vergelijking met de werkelijkheid. Wanneer je het materiaal niet in het echt ziet, is het heel moeilijk om een goede afweging te maken. Kom daarom langs in de showroom van Planck om de vloer goed te ervaren. Niet alleen zie je dan alle kleine details in het materiaal, maar ook kun je snel bepalen of de kleur bij je inrichting past. Benieuwd naar ons aanbod, of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op via het telefoonnummer 0299 – 42 53 50.

Maak nu een afspraak

en voorkom wachttijden in de winkel

0
Tevreden klanten
0
Aantal m2 vloeren
0
Jaren ervaring
0
Showroom in m2