Telefonisch bestellen? Bel 0299-425350
1 - 12 van 3 | Producten per pagina

Plinten

€12.95
€9.95
Bekijk details
Moderne sfeerplint 7cm hoog
€14.95
€12.95
Bekijk details
Moderne sfeerplint 9cm hoog
€5.95
€5.95
Bekijk details
Afwerklijsten in kleur
Bij een mooie laminaat- of parketvloer horen ook bijpassende plinten. Dit is hetgeen wat uw vloer echt af maakt. Uiteraard kunt u ook hiervoor terecht bij Planck.

Mooie plinten voor outlet prijzen

Een vloer kan nooit helemaal strak tegen de wand gelegd worden. Er blijft dus altijd een ruimte over. Geen nood, want de plint dekt de naad tussen vloer en wand af, en zorgt hiermee voor een goede afwerking en bescherming van uw laminaat of parket. Voor aanbiedingen onder de adviesprijs vindt u hier een selectie moderne sfeerplinten en afwerklijsten in kleur. De plinten zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee.

Bestel eenvoudig uw favouriete plinten

Op onze website kunt u de plinten bestellen of kom langs in onze winkel voor advies. Wij adviseren u ook graag in onze outlet in Purmerend over welke plinten het beste bij uw laminaat of parket passen en hoe u deze kunt aanbrengen. Woont u in Purmerend, Volendam of omgeving? Dan zijn wij de beste plinten- en vloerenleverancier bij u in de buurt. Service staat bij ons voorop, en daarom leveren wij de door u gekozen vloer kosteloos bij u af. De ondervloer, die u ook bij ons kunt uitzoeken, krijgt u er bovendien gratis bij.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×