Telefonisch bestellen? Bel 0299-425350

Retourbeleid van Planck

Niet te tevreden over de vloer? Of heeft u een defect geconstateerd? Hier vindt u het retourbeleid van Planck. Wat uw reden ook is, samen gaan we het oplossen. Ruilen voor een duurdere of goedkopere vloer? Geen probleem, voor alles is oplossing.

 

Ons retourbeleid samengevat:

 • Wat uw reden ook is, ruilen en retouren is geen probleem.
 • U heeft 14 dagen bedenktermijn, na ontvangst van uw vloer.
 • Besluiten wij samen om uw vloer om te ruilen? Dan heeft u vaak de volgende dag al een nieuwe vloer in huis.
 • Krijgt u uw geld terug? Dan storten we dit binnen 8 werkdagen op uw rekening.
 • Is de vloer beschadigd of incompleet? In 90% van de gevallen heeft u binnen 7 dagen een vervangende vloer in huis.

 

Uw vloer ruilen

Wilt u de vloer ruilen voor een andere vloer? Geen probleem. Neem dan contact op met de winkel. Ruilen kan binnen 14 dagen als de vloer in de onbeschadigde en ongeopende verpakking zit.

 

Ruilen voor een goedkoper product

Is de vervangende vloer goedkoper dan de vloer die u gaat retourneren? Samen maken wij een afspraak om de nieuwe vloer te bezorgen en de andere vloer retour te nemen. Hiervoor worden wel de bezorgkosten (€ 45,-) in rekening gebracht.
Het verschil in prijs krijgt u teruggestort zodra wij de oude vloer retour hebben ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 8 werkdagen het restbedrag over te schrijven.

 

Ruilen voor een duurder product

Ruilen voor een duurdere vloer kan ook. Na ontvangst van uw betaling maken wij een afspraak om de nieuwe vloer te bezorgen en de andere vloer retour te nemen. Hiervoor worden dan wel de bezorgkosten (€ 45,-) in rekening gebracht.

 

Uw vloer retourneren

Toch niet tevreden over de keuze van uw vloer ? Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u de vloer retourneren bij onze winkel in Purmerend. Retourneren kan alleen als de vloer in de onbeschadigde en ongeopende verpakking zit. Neem voordat u langst komt even contact met de winkel.

U kunt gebruik maken van ons herroepingsformulier.

 

Vloer beschadigd of incompleet geleverd

Is de vloer beschadigd of incompleet geleverd? Neem dan direct contact op met de winkel. Wij zullen dan zo snel mogelijk de vloer vervangen of de ontbrekende goederen naleveren.

 

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

 

Klachten?

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan ons op info@planck.nl

klantenservice
vloer-nodig
 • Grande breed Venn eik

  32.95 p.m2
  32.95 p.m2
 • Honingblond Kastanje

  Honingblond Kastanje

  23.95 p.m2
  19.75 p.m2
 • Witte Eik Charlotte Planken

  Witte Eik Charlotte Planken

  15.99 p.m2
  14.35 p.m2
 • Aanbieding!

  Capitol XL Samos

  24.95 p.m2
  19.99 p.m2
 • Middernacht Bruin Eik

  Middernacht Bruin Eik

  23.95 p.m2
  20.65 p.m2
 • Dolce Vita Abdij eik

  17.95 p.m2
  15.25 p.m2
 • Magnolia Iep

  20.95 p.m2
  17.95 p.m2
 • Grande smal Horizon eik

  32.95 p.m2
  32.95 p.m2
 • gratis-ondervloeren
  stalen
  Your browser is out-of-date!

  Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

  ×