In Blog

Traprenovatie Amsterdam

De kracht van traprenovatie Amsterdam. 

Een nieuwe vloer is natuurlijk hartstikke mooi en sfeervol, maar het plaatje wordt helemaal compleet als je de trap gelijk meeneemt in deze vernieuwing. Bij Planck houden we ons niet alleen maar bezig met vloeren. Ook voor een traprenovatie in Amsterdam, Purmerend of elders in Noord Holland, kun je bij ons terecht.

Ons assortiment is rijk aan verschillende onderdelen die jouw trap weer laten stralen. Kom je er zelf niet helemaal uit? Geen probleem! Wij adviseren je graag, of nemen de gehele klus uit handen. 

Klinkt goed, laat mij de mogelijkheden zien!

Na al deze veelbelovende woorden, ben je vast nieuwsgierig geworden naar de verschillende mogelijkheden. Bij Planck heb je meer dan genoeg keuzes. Laten we ze hieronder met je doornemen: 

De vloersoort van jouw voorkeur

Met ruim duizend verschillende soorten vloeren, is er bij Planck voor ieder wat wils. We kunnen je trap voorzien van de vloersoort van jouw voorkeur: laminaat, PVC of hout. Gebruik je jouw trap intensief of heb je huisdieren? Dan is de PVC vloer waarschijnlijk de verstandigste keuze. 

Deze vloer is namelijk kras- en waterbestendig. Dit is natuurlijk ideaal met huisdieren, die de trap nog wel eens willen beschadigen. Daarnaast is de vloer in diverse kleuren beschikbaar, zodat je hem mooi kunt matchen met de rest van je interieur. 

De trap voorzien van een contrasterende kleur

Heb je een lichte vloer in de hal en wil je jouw trap wat spannender maken? Dan kun je ervoor kiezen om de trap een contrasterende kleur mee te geven. Heb je dus een lichte vloer in de hal, geef je trap dan eens een donkere kleur of andersom.   

Veilig en slipvast

Als je kleine kinderen in huis hebt, dan wil je natuurlijk wel dat je trap veilig is. Hier bieden wij verschillende oplossingen voor. Zo zijn al onze trappen uit te rusten met antislipmateriaal. Zo zorg je ervoor dat de kleine veilig naar boven kan en bescherm je jezelf ook. 

Bijzondere trappen 

Niet elke trap is natuurlijk recht. Misschien heb jij wel een trap met een knik die je wilt gaan vernieuwen. De onderdelen die je hiervoor nodig hebt, dien je vaak op maat te laten maken omdat de trap niet overal dezelfde afmetingen heeft. Wij helpen je hier graag bij, net als met het leggen van de vloer. 

Benieuwd naar jouw specifieke mogelijkheden?

Sta je al te trappelen om dieper in te gaan op jouw specifieke mogelijkheden en wensen? Kom dan snel langs in onze showroom. Maak een afspraak en wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden.