Telefonisch bestellen? Bel 0299-425350

Veelgestelde vragen

Hier vindt u de antwoorden op de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Laminaat is voor huisdieren de meest geschikte vloerbedekking. Alles wat u wilt weten over de voordelen en het onderhoud van laminaat leest u in ons artikel over huisdieren en laminaat.

Vanwege de uiteenlopende kwaliteit van laminaatvloeren, vragen veel mensen zich af of laminaat ook geschikt is voor gebruik in de woonkamer. Wij schreven een artikel over de kwaliteitseisen en het onderhouden van laminaat in de woonkamer.

Met zijn talrijke variaties is laminaat inmiddels niet meer weg te denken uit onze interieurs. Wat is laminaat eigenlijk? Wij schreven een artikel over de toplaag van laminaat en de lagen daaronder.

Laminaat kan in zeer beperkte mate tegen vocht, maar de éne vloer kan er beter tegen dan de andere. Wij schreven een artikel over de typen laminaat die extra goed bestand zijn tegen vocht.

Of laminaat geschikt is voor vloerverwarming, hangt af van de kwaliteit van de vloer en leverancier. Wij schreven een artikel waarin u leest waar het laminaat aan moet voldoen, wil het laminaat geschikt zijn voor vloerverwarming.

klantenservice-planck
vloer-nodig
gratis-ondervloeren
stalen
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×