Veelgestelde vragen

FAQ

Is laminaat geschikt voor uw huisdieren?

Laminaat is voor huisdieren de meest geschikte vloerbedekking. Alles wat u wilt weten over de voordelen en het onderhoud van laminaat leest u in ons artikel over huisdieren en laminaat.

Is het laminaat geschikt voor mijn woonkamer?

Vanwege de uiteenlopende kwaliteit van laminaatvloeren, vragen veel mensen zich af of laminaat ook geschikt is voor gebruik in de woonkamer. Wij schreven een artikel over de kwaliteitseisen en het onderhouden van laminaat in de woonkamer.

Wat is de toplaag van laminaat?

Met zijn talrijke variaties is laminaat inmiddels niet meer weg te denken uit onze interieurs. Wat is laminaat eigenlijk? Wij schreven een artikel over de toplaag van laminaat en de lagen daaronder.

Kan het laminaat tegen vocht?

Laminaat kan in zeer beperkte mate tegen vocht, maar de éne vloer kan er beter tegen dan de andere. Wij schreven een artikel over de typen laminaat die extra goed bestand zijn tegen vocht.

Is het laminaat vloerverwarminggeschikt?

Of laminaat geschikt is voor vloerverwarming, hangt af van de kwaliteit van de vloer en leverancier. Wij schreven een artikel waarin u leest waar het laminaat aan moet voldoen, wil het laminaat geschikt zijn voor vloerverwarming.

Maak nu een afspraak

en voorkom wachttijden in de winkel