In Blog

Vloer leggen Amsterdam

Vloer leggen Amsterdam? Planck helpt u graag!

Een vloer leggen in Amsterdam. Wil jij weten hoe dit in zijn werk gaat, of kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Dan ben je op de juiste pagina beland. Bij Planck houden we van een een heldere en duidelijke uitleg. We vertellen je dus graag over het leggen van vloeren in Amsterdam en de werkzaamheden die hierbij komen kijken. 

Hoe gaan wij te werk?

Bij Planck staat één ding centraal: jou als klant de beste kwaliteit leveren. Wij willen dat jij tevreden bent. Dit begint natuurlijk bij de keuze van de nieuwe vloer. Het is verstandig om hier goed de tijd voor te nemen en je breed te oriënteren. Vervolgens leggen wij de vloer vakkundig voor je aan. Wil je de vloer zelf leggen? Ook dan adviseren en assisteren wij je graag.

De oriëntatiefase

Voordat je een definitieve beslissing maakt, wil je natuurlijk eerst goed oriënteren. Welke vloeren zijn er en welke staan mooi in jouw woning? Bij Planck snappen we dat een overhaaste keuze vaak leidt tot spijt. 

Heb je een vloer op het oog, maar weet je nog niet zeker of dit wat voor jou is? Dan heb je de mogelijkheid om de plank in kwestie kosteloos mee te nemen naar je woning, zodat je kunt kijken of hij matcht met de rest van je interieur. Op die manier voorkom je latere tegenvallers.

De vloer laten leggen in Amsterdam

Van de oriëntatiefase krijg je vaak erg veel energie. Een (nieuwe) vloer uitzoeken is erg leuk en wellicht fantaseer je al helemaal over het eindresultaat. Maar dan komt het leggen van de vloer… Een klus waar veel mensen tegenop kunnen zien. Vooral het leggen van een visgraatvloer kan als erg lastig worden ervaren. 

Je nieuwe vloer kun je uiteraard zelf leggen, maar Planck biedt ook een legservice aan. Wij kunnen jou helpen bij het leggen van verschillende vloeren. Denk hierbij aan:

  • PVC vloeren;
  • Houten vloeren;
  • Visgraat Vloeren.

PVC vloer laten leggen

PVC vloeren zijn erg fijn omdat ze weinig tot geen onderhoud nodig hebben. Daarnaast zijn ze erg krasvast en houden ze vocht goed tegen. Heb je zelf nog nooit een PVC vloer gelegd en sta je hier niet erg zelfverzekerd in? Dan is onze legservice ideaal. Zo ben je verzekerd van een fantastisch eindresultaat! 

Houten vloer laten leggen

Bij Planck kunnen we ook houten vloeren leggen. Creëer een warme en authentieke uitstraling in jouw woning met één van onze prachtige houten vloeren. Een houten vloer laten leggen is vaak nog wat ingewikkelder dan het leggen van PVC of laminaat. Wij helpen je er daarom graag bij. De mogelijkheden zijn eindeloos en het eindresultaat ziet er altijd strak uit. 

Visgraat vloer laten leggen

Een visgraat vloer is een stijlvolle vloer met een unieke uitstraling. De vloer is erg populair en die populariteit zal de komende jaren alleen nog maar toenemen. De vloer staat bekend om zijn complexe structuur en moeilijk aanleg. Voor sommige mensen kan het dan ook een uitdaging zijn om de vloer op de juiste manier te leggen. 

Wil je hulp bij de aanleg, of de vloer geheel door de specialisten laten leggen? Dan zit je bij Planck goed. Wij helpen je graag bij het leggen van de vloer, zodat jij maximaal kunt genieten van de vloer.

Maar, kan ik mijn vloer ook zelf leggen?

Ben jij de handyman of women thuis? Dan kun je ook zeker zelf je vloer leggen. Als je hiervoor kiest, adviseren wij je graag over de beste aanpak en het juiste gereedschap. We laten je graag zien wat je nodig hebt en als je met vragen zit, kun je ons altijd bereiken. 

Meer informatie over onze legservice in Amsterdam?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze legservice en wil je graag meer informatie? Op onze legservice pagina vind je een uitgebreidere omschrijving van de dienst. Heb je verdere vragen, of wil je een afspraak maken? Dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen naar: 0299 – 42 53 50