berry-alloc logo

Home / Berry Alloc

Berry Alloc

Met een vloer van BerryAlloc verzeker je je van de beste kwaliteit. Met keuze uit niet minder dan 591 varianten in parket, laminaat, vinylvloeren, high-pressure vloeren en zelfs bijpassende wandpanelen is het maar goed dat er een handige keuzetool van BerryAlloc online staat. Voor alle toepassingen is er dus een vloer, maar ook is er een veelheid aan formaten en patronen in parket, laminaat en vinylvloeren. Laminaat kies je als je een betaalbare vloer wilt met de uitstraling van parket. Met de mogelijkheid van een waterbestendige variant met de hydro+ technologie. Je haalt een vleugje natuur in huis met het gemak van een modern materiaal.

Smart-8-V4-Bloom-Light-Grey-RSH

High-pressure floors zijn de sterkste vloeren ter wereld en dus toepasbaar onder de meest barre omstandigheden. Met een installatiesysteem dat al tientallen jaren zeer naar tevredenheid werkt kun je stellen dat de levenslange garantie niet zomaar wordt afgegeven. Ook de antistatische en duurzame kwaliteiten van de high-pressure floors mogen niet onvermeld blijven. De hoogste kwaliteit voor de strengste eisen. Met een BerryAlloc parket haal je de natuur in huis. In vele tinten kun je met de houtsoort van je keuze een smaakvol en degelijk statement maken. Ook de afwerking is onderdeel van de stijl die wordt bereikt: modern, rustiek, warm, urban, noem maar op, met parket bereik je het allemaal. Me Ultimtec technologie bereik je ook the best of both worlds: de look van geolied met het gebruiksgemak van gelakt.

 

Met vinyl planken en tegels kies je voor mooie functionaliteit, zowel bij installatie als in gebruik. Met het Dreamclick systeem is leggen van de vinylvloer een eitje. De Live, Spirit en Style vinylplanken beantwoorden aan alle eisen: waterbestendig, onderhoudsvriendelijk, vormvast, kleurecht, veerkrachtig en niet te vergeten: milieuvriendelijk. Keuzehulp is welkom bij zoveel opties. De Floorfit configurator maakt het mogelijk een goed beredeneerde keuze te maken, helemaal afgestemd op jouw wensen en stijl.