Onze Service

Home / Service

Wat is het beste laminaat

Stalen service

Om de kwaliteit en uitstraling goed te kunnen bepalen heeft Planck ervoor gekozen om stalen aan te bieden.

Een staaltje is voldoende om een goede indruk te krijgen van de kleur en het materiaal.

Wij versturen de stalen gratis naar u op.

Vloeren zijn om op te feesten, spelen en met het hele gezin op te werken en leven. Een vloer is een duurzame investering wat ook een belangrijk effect heeft op de totale inrichting. Naast de indeling en meubels zorgt de vloer voor een alles bepalende uitstraling in je woning of kantoor.

De stalen service in combinatie met de Floorplanner moet ervoor zorgen dat je op een overtuigende manier de vloer kunt bestellen!

Heb je een vraag, gebruik gerust de Chatfunctie in de webshop of kom langs in een van onze Planck winkels.

Floorplanner

Soms is het lastig om een goed beeld te krijgen van hoe een bepaalde type vloer in de ruimte er qua uitstraling uit ziet. Daarom heeft Planck ervoor gekozen om een floorplanner te integreren in de webshop. Tijdens het advies en verkoopproces zal het verkoopteam in de verschillende winkels ook gebruik maken van de floorplanner die op schermen in de winkel zichtbaar is.

Wilt u extra bevestiging of u de juiste vloer heeft gekozen? Importeer dan een foto van uw ruimte in de floorplanner en sleep de gekozen vloer in de ruimte. Heeft u alleen foto’s van de makelaar of Funda , dan kunt u alvast inspiratie opdoen met deze floorplanner.

Mocht u verder vragen hebben, het verkoopteam helpt u uiteraard graag in een van onze winkels!

PERISCOOP _ Planck - 191022 - 054_small (1)
PERISCOOP _ Planck - 191022 - 098_small

Expertise

Video's

Zelf je vloer leggen? Wij helpen je daarbij met handige instructievideo's. Klik op de volgende link om een overzicht te krijgen van de verschillende instructievideo's.

Blog's

Met de verschillende Blogs van Planck geven we je handige tips en uitleg over alles wat met vloeren te maken heeft. Of je nou iets wilt weten over vloerverwarming, verschillende type vloeren of de werkzaamheden die komen kijken bij het installeren van je vloer, wij informeren je graag!

Bezorging

Bij PLANCK bezorgen wij je vloer en alle accessoires. Wij zorgen ervoor dat je de nieuwe vloer ruim op tijd in huis hebt, zodat de vloer ook nog even kan acclimatiseren voordat je aan de slag gaat.

PERISCOOP _ Planck - 191022 - 090_small
Planck_Gevel_060522_1

Showroom

Voor de winkel zijn enkele parkeerplaatsen om te laden en te lossen. 
Let op! Bij een winkelbezoek adviseren wij om de auto op een parkeerplaats neer te zetten om zo in alle rust de winkel te bezoeken. 
Adres:
Gedempte Singelgracht
1441 AN
Purmerend
Openingstijden
Ma t/m vr: 10:00 tot 18:00 uur.
Za: 10:00 tot 17:00 uur.
Zo: Gesloten