Home / Stalen service

Wat is het beste laminaat

Stalen Service

Om de kwaliteit en uitstraling goed te kunnen bepalen heeft Planck ervoor gekozen om stalen aan te bieden in de maten L en in XXL.

Een staaltje in de maat L is voldoende om een goede indruk te krijgen van de kleur en het materiaal. De XXL staal is een stuk groter en raden we aan als je een goede indruk wilt krijgen van het legpatroon.

Wij versturen de Large stalen gratis naar u op en de XXL stalen vragen wij een bedrag van 20,-

Vloeren zijn om op te feesten, spelen en met het hele gezin op te werken en leven. Een vloer is een duurzame investering wat ook een belangrijk effect heeft op de totale inrichting. Naast de indeling en meubels zorgt de vloer voor een alles bepalende uitstraling in je woning of kantoor.

De stalen service in combinatie met de Floorplanner moet ervoor zorgen dat je op een overtuigende manier de vloer kunt bestellen!

Heb je een vraag, gebruik gerust de Chatfunctie in de webshop of kom langs in een van onze Planck winkels.

Via onderstaande link komt je bij ons complete assortiment en is het mogelijk dat je jouw favoriete vloer aanklikt en een gratis staal of XXL staal besteld. Veel Succes met uitzoeken!

Staaltje besteld? 

Cycloon komt het netjes bij je afleveren

De koeriersdiensten van Cycloon zijn de snelste en duurzaamste oplossing voor bezorging in de stad. Woon je buiten de stad dan zorgt Cycloon dat het staaltje op een snelle en duurzame manier word afgegeven.

2429-EKF-20220805-2481