Home / Over ons

PERISCOOP _ Planck - 191022 - 134_small

Jong & Dynamisch

Planck is een jong en dynamisch bedrijf. Ons hoofdkwartier en onze showroom vind je in Purmerend, maar online bieden we ook ons volledige programma, garanderen we dezelfde service en ook delen we onze expertise op dit platform.

De vloeren van Planck zijn duurzaam, sterk en voor iedereen betaalbaar. Onze prijzen variëren van € 10 tot en met € 100 per vierkante meter! Heb je een vloer op het oog en wil je deze met eigen ogen bekijken? Dan vind je bij Planck de grootste collectie vloeren van alle merken die er toe doen.

Kennis in huis

De ervaren medewerkers van Planck hebben veel ervaring met het leggen van vloeren. Zij weten dus precies hoe je te werk moet gaan en welke valkuilen je moet voorkomen. We geven je professioneel advies over het bewerken van de ondergrond en het aanbrengen van het materiaal, toegespitst op het type vloer dat je kiest. Ook kan ons personeel adviseren over specifieke producten. Kan je vloerverwarming gebruiken bij deze soort hout? Is deze PVC vloer waterbestendig? Al dit soort vragen worden meteen beantwoord!

PERISCOOP _ Planck - 191022 - 045_small
PERISCOOP _ Planck - 191022 - 025_small

Onze service

Bij Planck hoef je niet over één nacht ijs te gaan. Wanneer je kiest voor een bepaald materiaal, kun je bij ons een staal of XL staal bestellen en testen of hij past bij je inrichting. Zo voorkom je tegenvallers! Heb je al een vloer liggen? Dan kan Planck adviseren bij het onderhoud van je huidige vloer. Kortom: persoonlijke aandacht waar je blij van wordt!

Heb je een vraag?

Vragen over onze service & producten?
Onze klantenservice staat altijd voor u klaar.

PERISCOOP _ Planck - 191022 - 157_small