Logo_CoreTec

Home / Core Tec

Core Tec

Met een Coretec vloer krijg je “the best of both worlds” met een groot assortiment van hout- en steenlook vloeren die altijd een comfortabel gevoel bieden aan de voeten. Het resultaat is een strak gelegde vloer met een realistisch reliëf die zeer slijtvast is en 100% waterdicht. Dus ook in de keuken en de badkamer kan deze vloer zonder enig probleem gelegd worden. Het materiaal van Coretec vloeren is bijzonder vormvast, ook bij zeer vochtige omstandigheden en werkt niet bij temperatuurverschillen. De vinyl kern van elke plank of tegel zorgt hiervoor. De coatings zijn van hoge kwaliteit en zeer slijtvast. Coretec vloeren zijn leverbaar in vele vormen, kleuren en maten.

Banner_CoreTec

De houtlook collectie is leverbaar in lange planken, wat een extra luxueuze indruk geeft. Ook in visgraat is Coretec een populaire vloer, vooral vanwege de vormvastheid bij temperatuurwisselingen. Een geïntegreerd kliksysteem zorgt voor een blijven strak resultaat. De Megastone collectie valt op door de afmeting van de tegels, waardoor een minimum aan naden en voegen wordt bereikt. Een superstrak maar wel natuurlijk eindresultaat is het gevolg. Er is een Coretec vloer voor elke stijl: romantisch, klassiek, techno, industrieel, modern. Het materiaal levert een blijvende beleving op van de gewenste look en feel.

 

Coretec vloeren zijn ideaal voor het echt intensieve gebruik door kinderen, huisdieren en in commerciële situaties. De vormvastheid en slijtbestendigheid in alle huiselijke omstandigheden, inclusief natte ruimtes, zijn gegarandeerd. Coretec vloeren zijn eenvoudig te installeren op elke ondergrond zonder spijkers, lijm of extra onderlaag. Het geïntegreerde kliksysteem zorgt voor een prachtige afwerking. Vergeet schuren, polijsten of lakken: de Coretec vloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk. De collectie van Coretec is bijzonder uitgebreid, met voor elke lijn een eigen prijs/kwaliteitverhouding, afmeting en toepassing. Voor houtlook is er the Essentials, the Naturals, Proplus (voor commerciële toepassingen), the Authentics, XL-end (extra lange planken) en Stairs (trappen). Voor stone-look is er Megastone, Authentics, Proplus,
Ceratouch en Stairs.