Meest gestelde vragen

Planck is de eerste webshop in Nederland die een Visualisatie tool samen met stalenservice aanbiedt! Dit samen met de beste prijs/kwaliteitsverhouding zorgt er voor dat we dé webshop zijn voor vloeren in de Benelux.
Vond je deze FAQ nuttig?
2
0

Voor 22:00 besteld, binnen 72 uur in huis. Houd wel rekening dat de vloer minimaal 48 uur moet acclimatiseren in de te leggen ruimte.

Vond je deze FAQ nuttig?
2
2

Wij gebruiken enkel de persoonsgegevens voor het beantwoorden van de vragen of het afhandelen van de order. Wij handelen met de webshop volgens de wet AVG.

Vond je deze FAQ nuttig?
2
2

Wij bezorgen altijd gratis.

Vond je deze FAQ nuttig?
2
0

Dit regel je zelf in Mijn Planck (link hier naar toe: https://www.planck.nl/my-account/). Annuleren kan alleen als je bestelling ons magazijn nog niet verlaten heeft.

Is je bestelling al verzonden? Je kunt dan gebruik maken van je herroepingsrecht.

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan
de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd;
in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Ons retouradres is:
PLANCK
Gedempte Singelgracht 15
1441 AN Purmerend

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Vond je deze FAQ nuttig?
2
0

Jouw vloer wordt netjes in huis achter de eerste drempel afgeleverd op de begaande grond. Bij afleveringen in appartementen, flats of bovenwoningen wordt de vloer achter de drempel geleverd in de hal. Wil jij de vloer boven afgeleverd hebben, kunt u vooraf contact met ons opnemen om de mogelijkheden en extra kosten te bespreken.

Vond je deze FAQ nuttig?
2
0

In onze rekentool in de webshop is per type vloer rekening gehouden met het snijverlies. Bij een rechte plank vloer houden wij rekening met 8% snijverlies en bij een visgraatvloer is 13% noodzakelijk.

Vond je deze FAQ nuttig?
2
0

In de webshop hebben wij verschillende acties. We willen constant voor jullie de beste aanbieding maken. De ene keer zal er een kortingsactie zijn en de andere keer zal er een aanbieding zijn met extra toebehoren. Alle acties gelden voor de webshop en in de winkel. In de banner op de homepagina zijn de acties zichtbaar.

Vond je deze FAQ nuttig?
0
0

Het is mogelijk gebruik te maken van de inmeetservice. Wij rekenen hiervoor €65,- en deze word in rekening gebracht als u de vloer besteld op de Planck webshop en gebruik maakt van de legservice.

Vond je deze FAQ nuttig?
2
0

Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. U krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie. Mocht u het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).”

Vond je deze FAQ nuttig?
2
0

Het is mogelijk om veilig en eenvoudig betalen via iDEAL, PayPal, Creditcard (Visa en Mastercard), American Express en Maestro.

Je kan bij Planck ook met Klarna achteraf betalen:

Kies voor Klarna om eerst je bestelling to ontvangen en daarna te betalen binnen 30 dagen. Wanneer de aankoop wordt goedgekeurd door Klarna kan je de bestelling voltooien zonder kredietkaartnummers of complexe informatie.

De betaaltermijn van 30 dagen start zodra je aankoop wordt opgestuurd. Dit betekent dat je de tijd kan nemen om je aankoop te proberen en eventueel terug te sturen. Je betaalt dus alleen voor wat je houdt.

Via e-mail ontvang je de betaalinstructies. Je kunt betalen op de uiterste betaaldatum of eerder, wanneer dit je uitkomt. Betalen kan online of – beter nog – in de Klarna app met Bancontact of kredietkaart.

Vond je deze FAQ nuttig?
2
0

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Vond je deze FAQ nuttig?
2
0

Planck vindt het belangrijk dat reviews betrouwbaar zijn. Echte beoordelingen en verhalen, geschreven door klanten die daadwerkelijk een aankoop hebben gedaan in onze webshop. Deze zijn volgens de richtlijnen van Kiyoh verwerkt.

Vond je deze FAQ nuttig?
0
0