floorify-logo-footer

Home / Floorify

Floorify

Floorify vloeren zijn PVC-vloeren met de uitstraling van natuurlijke materialen en het gebruiksgemak van een vloer die helemaal van deze tijd is. In vele maten en kleuren zijn Floorifyvloeren verkrijgbaar. Ze zijn niet alleen vorm- en slijtvast, ze zijn ook waterbestendig, waardoor ze overal in huis toegepast kunnen worden. Floorify PVC-vloeren zijn extra sterk, wat ze aantrekkelijk maakt voor gezinnen met kinderen, maar ook toepasbaar in commerciële ruimtes.

F306-Buri_RGB_LR

Floorify speelt in op elke trend en smaak. De gebruiker kan kiezen voor een romantische warme houtlook in vele tinten en houtsoorten met een voelbare houtstructuur in planken of in visgraat. Of je kiest voor stonelook, met ook vele tinten en stijlen van strak modern tot industriele loftsfeer. Ook kan gekozen worden voor een egaal getinte PVC-vloer die een rustgevend en strak karakter aan de ruimte geeft. De subtiele voegen maken een egaal resultaat mogelijk. Met een beetje handigheid zijn Floorify vloeren zelf te leggen door het handige kliksyteem en het makkelijk op maat maken van planken en tegels met een minimum aan gereedschap. De vinylvloeren van Floorify kunnen ook heel mooi gecombineerd worden: met een mes kunnen de planken van de ene collectie en tegels van de andere collectie op maat gemaakt worden en aan elkaar geklikt worden. Alles zonder gebruik van lijm of andere bevestigingsmaterialen. De heldere online instructievideo’s maken het de zelflegger nog gemakkelijker.

 

Floorify vloeren zijn vriendelijk in onderhoud en kunnen altijd nat afgenomen worden. Ideaal voor personen met stofallergieën. Voor de houtlook heeft Floorify rigide PVC-planken in vele tinten en verschillende lengtes. Ook is een visgraatpatroon in de houtlookserie mogelijk. Voor de stonelook zijn er Floorify PVC-tegels in vele kleuren en patronen. Ook Terrazzo en Ceppo (keramische look) zijn in PVC-tegels verkrijgbaar. Floorify heeft eveneens vinylvloeren in de collectie, die nog comfortabeler aanvoelen, supermakkelijk te verwerken zijn en in veel planklengtes en in tegels leverbaar.